Måste springa på Island!

När jag fyller 40 ska jag springa på Island är det bestämt, men jag tror inte jag kan hålla mig tills dess! Det hindrar mig inte från att åka dit innan dess väl? Det är knappt 4 år kvar. Jag tänker mig att 40-årskrisen ska upplevas i terrängen, uppleva natur och obygden, men att det finns mycket annat att utforska innan dess.

Jag har cravings på naturupplevelse. Då tänker jag att kanske åka dit och reka innan? Sommartid. Vinter går bort. Testa med ett lopp? Ett midnattssolslopp i juni möjligen. Suzuki Midnight Sun Run. Det ser grymt mysigt ut och en bra semesterstartare under 2016.

2014-07-12+18.37.55 Jan+Zelina+Running+Mývatn_7.jpgBilder lånade från arctivrunning.is.

Ännu lite mer löpning på Island:

Pentecost Trail Race – i maj. Ett trail-loppet lockar kanske ännu lite mer…

Reykjavik Marathon – i augusti. De verkar ha lopp för hela familjen!

… och The real deal. För den där fullständiga naturupplevelsen till mitt 40-årskalas verkar det inte alls finnas några begränsningar. Dagsturer, flerdagarsturer och lopp. Jag vill testa allt! Kolla in arcticrunning.is och runiceland.org. Det är så vackert att det pirrar i magen! Får jag dessutom se en vulkan blir jag överlycklig. Det räcker om den bara pyser lite.

Har du några Islands-tips?

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *