Måndag: Inspark hösttermin

Nu är semestern officiellt slut och två dagar helg kvar innan höstterminen sätter igång med dagis, jobb och föräldraledighet. Nu ska två dagar brännas på absolut bästa sätt! Jag hoppas förstås på att det är mycket sommar kvar och att jag kan fortsätta njuta av det här om dagarna:

20140808_112337

Ser med spänning fram emot hösten. För första gången på väldigt många år har jag inte sista-helgen-ångest innan vardagsrutinerna är tillbaka. Nya utmaningar, nya uppdrag, nya platser, ny inspiration och motivation väntar och mitt där i ska jag befinna mig och trivas.

Jag börjar skriva kom ihåg-lista för att komma in i vardagsrutinerna:

1. Måndag kl 8.45. Kom ihåg gummistövlar till dagis.
2. …

Med facit i hand – hur har semestern varit? Och har du ångest inför att börja jobba på måndag? Eller hur var det att komma tillbaks till jobbet? Det kan vara läge att ta en funderare på känslan inför höststarten, och vad du kan göra för att hösten ska bli precis som du drömmer om.

Trevlig helg hur ni än ska förgylla den. Over and out. Back in real business måndag morgon.

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.