Malmö blir lite mer himmelsblått

Jag kan inte mycket om fotboll. Jag förstår inte varför man ska springa med en boll när man kan springa utan, men jag vet något om att himmelsblått är Malmös färger vad gäller fotboll. Vi ska inte blanda oss in i striden om den disiga bebisblå himmelsfärgen, utan förgyller Malmö med en riktig himmelsblå färg. Så där blå som en härlig molnfri sommardag. Så där blå som på den bästa löprundan när temperaturen är ljummen, vinden ligger på åt rätt håll och löpglädjen är total.

Just den färgen kommer vi förgylla Malmö med från och med nu när Runacademy intar stan och  satsar stort på att du ska få vara med och uppleva riktig löparglädje. Igår var det löpledarutbildning för ledare i Malmö, Halmstad och Växjö. Vi gick igenom hur löpargruppen fungerar och hur vårens pass kommer att se ut. Alla löpargrupper i hela Sverige kör samma pass samtidigt – tisdagar kl 18. Givetvis behöver du inte vara malmöit för att vara med…

20150214_133911 20150214_124758 20150214_125206Enhetligt kittade med nya fina kläder och skor testade vi på första träningspasset som vi kör för er deltagare den 10 mars. 

Det här är löpträning för alla! För dig som sitter och tänker att jag är inte tillräckligt bra för att vara med. För dig som tänker att det var längesedan jag sprang – jag borde komma igång igen. För dig som har sprungit ett bra tag och vill ta din löpning till nästa nivå. För dig som vill utvecklas och utmanas, bli snabbare och starkare. För dig som vill ha gemenskap, springa i grupp och få pepp från coacher och deltagare. Har jag glömt någon? Nej, ALLA kan vara med och du kan ta löpningen till nya höjder under vårens klarblå himmel.

Häng med så kan vi bli bästa löparvänner!
Läs mer och anmäl dig här.

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.