Lugna veckan och vårkänslor

Jag har känt i veckan att något är på väg att bryta ut. Jag fick till ett kvalitetspass i måndags med tröskelintervaller på löpband och ordentliga cykelintervaller i onsdags. Sedan dess har jag ett par för tajta dagar för några längre pass och igår kom halsont och förkylningskänslan. Jag kände det på mig. Magkänslan tidigare i veckan. När man går och känner efter utan att egentligen känna något. När tanken är där så är det på väg! Jag ordinerar mig själv vila, Coldzyme (förmodligen i överdos) och ordentligt med sömn till idag (10 h!). Idag är det bättre. Jag känner mig lite lat i kroppen men pulsen är som den ska så imorgon kan jag förhoppningsvis passa på med en springrunda i Blekingeskog innan hemfärd.

Jag är lite smått förälskad i mitt immunförsvar. Kär och tacksam. Kanske jinxar big time nu. Jag har hållit mig frisk sedan september efter Lidingöloppet, så jag är helt okej med att trilla dit om det är så. Jag är lika okej med att immunförsvaret boxar bort alla virus, för förnimmelsen om vårvädret idag lockar till att dra på löparskorna. Hoppas på morgondagen. Hoppas.

En långpromenad med store sonen var minst lika njutningsfull! Det är inte ofta man får tid bara vi två så vi drog ut på äventyr i skogen. Mål: så lite asfalt och trafik som möjligt,och solen. Solen! Han är som jag. Vi njuter av platser, upplevelser och väder. Gå långt i skogen och hitta en solig plats att pusta ut på och prata om livet. Värsta bästa livskamraten. Alla kategorier. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.