Löpning engagerar alla åldrar!

Jag hade löpcoachning med två klienter på lördageftermiddagen. En elegant dam med sin lilla vita hund stannade upp. ”Det här vill jag lyssna på!” säger hon medan vi går igenom rak rygg, avslappnade axlar, armbågar rakt bak. För hon hade minsann sett på Nyhetsmorgon på tv4 hur programledarna Jenny och Steffo ska lära sig springa, och nu ville hon höra att jag gjorde rätt, för det var precis det här de hade pratat om. Jag blev paff och kom av mig lite. ”Fortsätt nu.” Hon stannade en stund och lyssnade. Rätt oväntad reaktion från dam. Hon godkände mig och gick vidare, och vi sprang iväg. Puuh…

Löpning engagerar! Enough said.

Inslaget som damen pratade om finns här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.