Medan solen skiner ute kör jag 100 knäböj inne

Vilka häftiga dagar de senaste två har varit! Att ta steget från träningsintruktör in till PT-rollen känns väldigt stort, kul, utmanande, spännande och otroligt häftigt. Vi har snackat kommunikation, och PTns roll som en tillvänjning av vad som komma skall. Vi har tagit en närmre titt på rörelsemönster, om att förändra det omedvetna – ni vet den där höften som har en tendens att svaja till i ett utfallssteg, eller knät som faller inåt i en knäböj, en axel som sitter högre än den andra. Det där som kan åsamka oss bekymmer, stelhet, drar igång verksamheten i fel muskler, orsakar instabilitet och sedemera skador. Jag känner sååå mycket igen mig och jag är sååå tacksam för att få använda den här kunskapen på mig själv för närvarande när kroppen är i en återuppbyggnadsprocess, eller korrektuppbyggnadsprocess kanske jag ska kalla det, efter vad jag har dragit på mig genom löpningen.

En hel del träning idag, med målet att bli uttröttad, för att hitta de där svajigheterna som behöver korrigeras, och utifrån det få hjälp med korrektion, passning och få stöttning för att orka/klara hela vägen genom passet. Energin tryter redan efter allt som har hänt och det är långt kvar. Nu blir det till att lägga mig raklång på golvet och koppla av varenda muskel och ha tyst runt omkring mig. Imorgon blir det kroppsanalys. Stå rakt upp och ner och se om jag verkligen står rakt upp.

Inga speciellt representativa bilder från dagen. Hinner inte med!

20150606_183734~2 20150606_071919~2
En minnesbild för egen del om att sommaren faktiskt är här och jag fick mig en stund i gröngräset på kvällskvisten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.