Konditionsidrottare – se hit!

Nu är det full rulle på gymmet och många drar igång med träningen mot nya mål. Du konditinsidrottare som brukar hålla dig till löpspåret, cykel, simbassängen eller skidorna är också välkommen in i skrotavdelningen!

Jag vill slå ett slag för den viktiga stabilitets- och styrketräningen som kommer bygga upp dig för din konditionsidrott. Jag vet med säkerhet att den typen av träning har en tendens att glömmas bort. Den kommer och går när man blir påmind av någon liten skadekänning. ”Inomhusträningen” och kravet på rehabträning kommer som ett brev på posten.

Varför inte jobba förebyggande istället för att sopa upp efter dig när skadan är skedd?

Som din personliga tränare kan jag hjälpa dig att få ordning på din träningsutveckling. Så här jobbar du och jag:

– Du kommer till en konsultation och vi för ett samtal om dina mål, önskemål och förutsättningar.

– Jag gör en funktionsanalys på dig för att upptäcka begränsningar i rörlighet och stabilitet som kan hämma dig från att utöva din idrott md full kraft på ett skadefritt sätt.

– Jag hjälper dig att träna det du behöver träna med utgångspunkt i din svagaste länk.

– Jag ser till att du får lämplig rörlighets-, stabilitets- och styrketräning minst en gång i veckan.

Roligare, mer effektiv träning för att du ska kunna prestera ditt allra bästa. Jag vågar till och med lova att du förbättrar dina resultat! Satsa på 2016 och kliv framför dina konkurrenter!

Hör av dig till mig på sarah.jaxell@fitness24seven.com och boka ett första möte. En konsultation är kostnadsfri. Jag finns på Fitness24Seven i Västra hamnen, Malmö och du behöver inte vara medlem för att anlita mig som personlig tränare.

Fil 2016-01-04 11 32 45

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.