Klockbyte till nygamalt

Det var på julafton det hände. Knäckt. Tomten har något i bakfickan tänkte jag, men så var det inte. Nu blev jag trött på att den där silvertejpen på min lagade Garmin Forerunner 410 fastnade i huden. Silvertejp på hud är inget bra. Inte heller silvertejp på kläder. Det är inte frågan om att bara byta armbandet. Det är knäckt på helt fel ställe och jag vågar inte fråga vad det kostar att laga. Jag utgår från att garantin har gått ut, och vet inte var jag har kvittot.

Jag har lånat mannens Garmin Forerunner 310XT, men det är inte hållbart i längden och det är dyrt med en ny. Jag behöver en klocka med mig till Portugal. Så är det bara. Jag satsade på att vinna en på Tradera-auktion. Det var a piece of cake att få hem den och en billig lösning. Billigare än att laga, och en sjättedel av nypris. Till på köpet en mer lätthanterlig och användarvänlig klocka än 410an, med batteri tid som räcker längre än ett långpass!

20150301_104201~2

Säljarens beskrivning av klockan löd så här: ”Riktigt bra gpsklocka för dig som vill ha lite mer koll på din träning. Har slutat träna så den samlar bara damm just nu ;). Använd men i fint skick!

Jag blev lite ledsen i ögat när jag läste. Det lät så hårt. ”Har slutat träna…”. Det är så väldigt definitivt och uppgivet. Då måste jag så klart googla på säljaren och få lite mer info om den jag tycker synd om. Han är 31 år. Och har redan gett upp. Sorgligt.

Jag lovar att använda klockan tills den behöver tejpas. Om du Säljaren vill ha hjälp att hitta motivationen – hör av dig så ska jag hjälpa till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.