Jag ligger lite efter men kommer ikapp

Det händer mycket nu. En del som ska återkopplas, annat som ska fångas upp och sys ihop. Det är bra att det händer saker. Jag vill att det ska hända saker. Nu är det precis som att klättra upp för berget, säkra sig för att hamna på plattån och andas ut. Det fladdrar lite saker runt omkring fortfarande, och det lär det alltid göra. Några saker som strular till sig. Inte oväntat. Jag är van på den punkten och är snart fri därifrån.

Lite upp-och-ner-vänt och flitiga Lisa vill få saker gjort nu. Det är inte bara jobbprojekt. Det finns något ännu större att ta hand om. Dagarna. De hemmavarande barnen. Hushållandet. Vackert väder att ta vara på. Träning som ska göras. Jag vill gärna göra flera saker samtidigt. Rulla många bolla. Men det går mycket bättre att ta en sak i taget. Rulla alla bollar i mål istället för alla samtidigt och alla studsar ur.  Jag hinner det jag ska hinna och jag hinner ikapp. Ingen stress. Äta mat och andas, och snart en stunds semester! Väl tajmat.

Gårdagen bjöd på ett intervallpass bara för att lätta på trycket. Fungerade mycket bra. Att under kvällen få instruera 4 glada tjejer på träning och få skrika lite på dem, var också en toppenidé. Avslutade med att försöka vända rätt på dagen med ett huvudstående. Ser tillvaron från ett annat perspektiv, och Se! sakerna som ligger strösslade på golvet försvinner inte. De ligger kvar och väntar till en annan dag. Man ska inte ha bråttom.

20140617_212022

 

Nu vidare till möte och nytt projekt som snart går att avslöja minsann. Vänta med spänning!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.