Jag hjärta torkställning

Jag la upp en bild i en Facebook-grupp för ett större gäng löpare och tipsade om denna fantastiska torkställning, som egentligen kallas handdukställ på det stora blågula möbelvaruhuset med fyra stora bokstäver. Så användbar här hemma att jag blir lycklig varje gång jag använder den. Jädrans vad många fler torkställningsnördiga löpare det finns. Torkställningen finns nu förmodligen i ytterligare minst 100 hem över hela landet. Jag måste sprida den till övriga världen också känner jag.

En utomordentligt praktisk torkställning för svettiga kläder som inte är tillräckligt illaluktande för tvättmaskinen, och som annars hänger på köksstolar och dörrhantag och ger ett allmänt intryck av oreda i hemmet. I alla fall hos mig. Speciellt förekommande i små lägenheter kanske och om man är fler om de där svettiga kläderna. Funkar utomordentligt till regnblöta jackor och mössor också. Bäst av allt är att den tar inte mycket plats utvikt och syns knappt när den är ihopfälld. Lycka för en som letar kvadratmeter för att slippa flytta till större.

torkställningFinns hos IKEA förstås.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.