Jag behöver en skog vid havet

20140827_090950VS.
ultra_004

Förra veckans vistelse i skog gjorde allt annat otänkbart för ett tag. Tystnaden är påtaglig. Naturen är slående. Vinden är lugn eller obefintlig. Varierad natur, friskt, spännande, vackert, utmanande. Gillar skogen. Den är skön att vistas i. Behaglig och ger lugn. Oavsett om man springer fort eller inte springer alls. Där i växer saker man kan äta! Mycket att titta på och hänföras av, men allting står stilla.

Sen kommer jag hem igen. Till havet. Går min vanliga morgonpromenad från dagislämning. Vägen där jag aldrig behöver släppa blicken från havet. För dagen klarblå himmel och frisk luft med lite höst i. Blåsigt som vanligt, men behaglig temperatur kl 9 på morgonen. Mycket rörelse i vattnet och jag är nära naturens krafter. Ett lugn i det som ständigt rör sig runt omkring en.  Också det behagligt. Vackert, spännande, utmanande.

Hav eller skog. Måste jag välja? Jag vill ha både och!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.