Jag vill inte sitta still längre!

20141130_141414
Vem vill inte ut och kuta?

Facebook, Instagram och bloggar avslöjar hur många som bara vältrat sig i adventslopp och annan finlöpning idag på första advent när vädret här i Skåne visar sig från sin mest färgglada sida. Jag ska ju också vara där med bildbevis men får hålla mig ett tag till. Jag är fortfarande stilla och undrar när första löpturen efter den mest oförtjänt långdragna förkylningen ska kunna bli av. Hallå! Jag är också värd att vara där ute i solskenet och känna solstrålar mot iskyliga kinder. Jag får snart löparskador av att inte springa!

Jag börjar åtminstone se en ljusning efter 10 dagar och evighetshostan kanske kommer kunna ta slut. Jag börjar vinna. Jag måste vinna. På onsdag står det löpning i kalendern. Ett riktigt finlöppass och vädret i aktuell skog säger solsken och krispig kyla. Jag tror även att återhämtningspasset därefter kan bli riktigt finfint och välförtjänt. Ni kommer få se och hålla med! Jag ber till vädergudar och hälsogudar att ni ska samarbeta nu!

1:a advent och den som väntar på något gott…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.