Idag ska jag inte gråta

En fin fredag. Det var bestämt så! En absolut helt ok vecka i ryggen. Jag vet nu att dag 1 och 2 utan barn är ångestfyllda. Tårfyllda, obehagliga dagar men denna vecka med dagar fyllda med en massa härliga klientmöten på jobbet. Det hjälper att hålla borta jobbiga tankar. Toppvecka jobbmässigt och det gör mig nöjd. Kvällar, nätter och mornarna mellan jobb och jobb blir jobbiga, ledsamma och magen knyter sig, men jag kan acceptera det, inte utsätta mig för att ta svåra beslut eller tänka hur jag ska överleva imorgon. Bara låtit det gå över. ”Bara” – det låter så lätt men mitt i stunden är det öken i själen och jag undrar om det ALLTID kommer vara så.

Veckans dagar har rullat på. Vad det har varit för väder? Inte så mycket koll på när det finns mindre banala saker att behandla.

Fredag då. Jobb på förmiddagen. Snabb egen träning för att sedan hämta upp minstingen som får en mammadag på egen hand.

Det KAN inte bli en gråtdag tänkte jag imorse och tog på mascara bara därför, och jag höll mig. Det blev ingen gråtdag. Men så ligger jag där bredvid minstingen och han vill kramas, pussas och klappar mig på kinden. Han stänger ögonen med en nöjd liten suck och somnar. Då är jag lycklig, nöjd och fäller en tår. En tår kvällstid av lycka måste ju ändå vara ok tänker jag. Screw mascaran.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.