Idag Nöjd

Jag känner mig nöjd med dagen. Medlemmarna börjar trilla tillbaks in på gymmet och min 3-dagarsvecka har varit 3 gånger så produktiv som förra veckan. Nya pt-kunder skriver in sig och ”gamla” kommer tillbaks från semestern.

Jag trivs så gott när det är aktiva dagar, många pt-kunder, fullt på löppassen och när ingen timme är den andra lik. Jag träffar glada människor, hjälper människor att må bra. Arbetskamraterna är helt toppen. Jag upplever platsen som välgörande för mig att jobba på. Inget stillasittande om jag inte vill. Inget gnäll, ingen orättvisa, inga långa möten. Vi peppar varandra, gratulerar varandra, hjälper och stöttar. Som vi vill bli bemötta, möter vi andra. Och jag kan gå i mjuka bekväma kläder och skor hela dagarna. Inte att förglömma.

Jag ser fram emot hösten där massor kommer hända på gymmet. Mycket har med löpning att göra. Inomhuslöpning och utomhuslöpning. Företag som vill fortsätta till hösten.

Vardagen börjar komma tillbaka med vindar av energi. Krisen stor fortfarande intill och det kommer sammanbrottsstunder, men jag vet att de kommer och jag vet att de går över. De försvinner inte, men de går över tillfälligt. Omtänksamhet från omvärlden hjälper mig upp. Men det är även omvärlden som ställer till det för mig. Det är omvärlden som får mig att tappa fattningen.

Instabiliteten är fortfarande beräknad till obestämd tid, men just idag är jag nöjd och mår bra. Idag vågar jag skratta, uppleva, lyckas och dela med mig. Idag vågar jag ta ut mig. Idag vågar jag slösa på min energi för jag vet att jag kan fylla på. Just nu. Just idag.

 

Trots regn, nöjd dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.