Hej! Vem är du?

Nu undrar jag…

Vem är du? Du som läser. Jag vet att ni är ett hyfsat stort gäng. Det har jag siffror på, men de flesta av er är bara siffror i min statistik. Det hade varit kul att få några bokstäver och ord på det, utöver siffrorna. En liten hint om vem du är. Några utav er. Kan jag få det i kommentarsfältet? Precis så anonymt som du vill, men ändå några ord om vem du som läsare är. Ålder, var du bor, eller något annat värt att veta. Det lilla räcker. Eller så skriver du en lång berättelse om du är på det humöret.

Klickar man in på inläggets rubrik så finns kommentarsfältet längst ner.

IMG_2797 (kopia)

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.