Granninspiration

Jag var på vippen att inte hinna med dagens intervallpass. Jag hade passet uppskrivet på en lapp. Beräknad tidsåtgång 60 minuter. När jag insåg tidsbrist var jag så nära att följa rösten i skallen som tillåter mig att tacka nej till dagens träning och skjuta på det till en annan dag.

Nej!! Nej!! Rösten får inte vinna. Jag har tid till någonting även om det inte blir 60. 40, 45, 50 svettiga minuter är också värt det. Sån tidsbrist var det inte och jag behövde bara kapa lite på nedvarvningen. 55 minuter och eftersvettningar efter duschen.

Jag erkänner dock att jag var tveksam till dagens pass skulle fixas i sin helhet. Jag var omotiverad. Ögonen grusade sig efter en timme vid datorn och hunger började göra sig påminde. Igen. 10 min tröskel följt av 10×1 min intervall och avslut med 10 min tröskel. Inspiration från jogg.se.

Jag kan behöva öva på att acceptera att det inte går som planerat. Att jag kan vara nöjd med 8 min tröskel om jag typ råkar halvdö. Men som en gåva från ovan ställde sig Fru Jävlar Anamma på löpbandet bredvid och det behövde jag. Hon är medlem på gymmet. Sprungit sig igenom så många av våra löppass på gymmet. Varit borta pga tillstånd och kommit tillbaka. En riktig kämpe och ger sig aldrig under ett löppass. Vi kämpar på med våra individuella intervallupplägg. Det går liksom inte att ge upp. Måste föregå med gott exempel. Avbryter inte hon så gör inte jag. Och det finns ingen anledning att ge upp, men så många anledningar att hålla ut. Hon inspirerar och får mig att lägga in en extra växel. Jag fixar så klart. Hinner med alla intervaller på utsatt tid i förutbestämt tempo. Tackar min granne för sällskapet och uppskattar vårt hemliga team work.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.