Ge mig en heldag skor

Vi är i full gång med att fylla löphelgen med roligheter. Inte bara med vad som ska hända under de 27 timmar vi ska befinna oss på Romeleåsen, utan även vad ni ska få med er därifrån förutom ett gäng trevliga bekantskaper och minnen.

Jag tog hand om en del av planerna under onsdagseftermiddagen och svishade bland annat förbi en väldigt trevlig butik som säljer löparskor och annat. Jag säger inte att ni ska få med er ett par skor från träningshelgen, men förhoppningsvis något annat trevligt.

När jag ändå är där och snackar träningshelgsplaner så måste jag bara passa på att för egen del botanisera i himmelriket. Om jag ska välja att jobba med något annat än det jag gör, så måste det ju bara handla om träningsskor. Jag behöver inte sälja. Bara klämma, känna, klappa, lukta och prova. Lägga fint i kartonger och stapla. Ett färggladare jobb får man leta efter! Så mycket kunskap, omtänksamhet och eftertanke i en sko. Den ska bära dig, skona dig och boosta dig med fart och kraft. Mycket teknik och funktion och samtidigt tuffa men krångliga namn att hålla reda på. Respekt till skoförsäljare att håller reda, hänger med och kan en massa skovett.

Jag har tjatat om det men nu är det verkligen dags att byta ut. Mina DS-trainer-snyggingar, i trevligaste färgen någonsin, är så trötta på att bli fotograferade och behöver verkligen ersättas. Frågan är bara med vad. Ett par som är skonsamma mot mina små ömtåliga fötter. Som håller kvar känslan och studsen. Som tål mina bångstyriga stortår. Som fattar min kapacitet och kraft. Det finns så många trevliga nya att välja mellan och en heldag provspringning i ett 10tal par skor hade varit något. Bara för att få testa allt. Jag hoppas på att födelsedagstomten hinner ta reda på det åt mig på 2 veckor.

Skärmavbild 2014-11-27 kl. 14.01.15

 

Tänk om: På mitt kommande visitkort – Sarah Jaxell – skoterapeut, skorådgivare och skocoach.

 

One Comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.