Fullträffsjuli

Löp-juli gick ju fantastiskt bra! Tre pass i veckan enligt Runners Worlds program inför Lidingöloppet. Alla passen genomförda. Ett par ned lite modifikation. Inte alltid i den miljö, på det underlag jag önskat, men vad gör det. Jag har genomfört och blivit lite snabbare och starkare tack vare det. 

Jag har försökt hitta nya platser och jag har tagit tillfällen. Ett fåtal inne men allra helst ute. Jag har ställt in mig på att löpningen inte alltid kan komma i första hand. Att jag får anpassa mig efter övriga livet. Det här jag varit helt lugn med. Ingen stress. Det som blir det blir. Och ibland blir det helt spontant. Som när barnen helt överraskande var med på att låta mig ta en vända i hotellgymmet i Göteborg förra veckan. Eller när långpass tidig morgon känns helt fantastiskt trots att det normalt sett borde kännas som ökenlöpning. Jag blir lycklig när det spontanklaffar!

Pricken över i:et är att jag är både hel och frisk! 4 veckor har jag hållit ett program! Enkelt för andra men har inte visat sig helt lätt i tidigare liv. Helnöjd! 

160,1 km till löpkontot för juli. Nu kommer jag, augusti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.