Fredagsmys med ledarträff

I fredags hade vi vår första ledarträff i Runacademy Malmö. Fem glada löparsjälar som kommer ha fantastiskt kul tillsammans i vår! Läs mer om oss här. En riktigt bra samling av erfarenheter, kunskap och löpglädje, och med ett gemensamt mål – att få så många som möjligt att gilla löpning!

Jag ser riktigt mycket fram emot starten tisdagen den 10 mars. Vi planerar för roliga och varierande pass utifrån Runacademys upplägg. På 16 orter landet runt kommer Runacademys löpargrupper att springa på tisdagar kl 18. Så mycket löpglädje på en och samma gång! Det bästa av allt – träningspassen är anpassade för att alla ska kunna vara med, oavsett nivå.

Under 15 veckor kommer du att få möjlighet att hitta och utveckla din löpteknik, jobba upp din styrka och snabbhet och även testa på pass som vattenlöpning. Ett myspass i skogen kommer det också att bli framåt vårkanten när vitsipporna står i blom.

10440268_389028987934760_5548614235448883589_n

Är du sugen på att hänga med. Kolla in här. Klicka vidare till Malmö om du vill hänga med mig, Malin, Andreas, Magdalena och Louise. Som deltagare i löpargruppen får du tillgång till Runacademys online-tjänster och kan spetsa till din träning lite extra. Du kan även bli medlem i Runacademys idrottsförening och få bra rabatter från samarbetspartners.

Visst blir du lite sugen på löpning i vår? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.