Från Tålmodig till Lyckodag

Min mobiltelefon gick i kras. Ett halvår gammal. Sitter med en ny fast samma i handen. Jag ger mig inte. Allt händer av en anledning. För några månader sedan fick jag budskapet att ha tålamod. När jag skrev in mitt företagsnamn ”tyckomdig” i telefonen blev alltid ordförslaget Tålmodig. När jag skriver in ”tyckomdig” för första gången i min nya telefon blir ordförslaget istället Lyckodag. Det har tydligen hänt något!

Många dagar känns nu så! Jag är nöjd, stolt och glad att jag har tagit steget för att uppnå mina drömmar. Jag sa upp mig från min anställning och valde att helhjärtat kunna satsa på min egen verksamhet och en friskare och hälsosammare tillvaro för andra. Jag känner att drömmarna är möjliga att uppnå och förvandlar dem istället till mål. Högt flygande planer känns inte lika avlägsna.

Jag gör det jag vill göra och jag har omvärderat innebörden av ordet Framgång. Framgång handlar inte om att bli rik. Jag känner mig mer framgångsrik nu än för ett par år sedan. Jag tjänar inte mer pengar än för ett år sedan, men jag har roligare nu. Jag blir rik på framgång när jag uppnår mina mål – att få människor att må bättre.

Jag bestämmer själv när jag har lyckats. Det kan ingen annan styra över. Jag bygger nätverk och tar för mig. Jag har kloka människor runt omkring mig som ger mig glädje och sporr att fortsätta göra det jag vill. Jag får positiv feedback för det jag gör och växer lite för varje gång. Jag får göra det jag tycker om och möjligheter finns det gott om.

Jag känner mig stark, stolt och börjar bli tålmodig. Jag lär mig, jag gör valen och jag bestämmer. Det är sommar och sol. En lyckodag!

poster-lucky-day-medium1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.