Försöker fastna i vardagen

Hur tråkigt det än låter – jag försöker fastna i vardagen. Efter pyttelite sömn och tårfyllda ögon i mer eller mindre ett dygn fick jag chans att tanka ny energi med hjälp av barnkramar. De hade vägarna förbi och det var skönt att jag fick pausa i saknaden om än bara för några minuter.

Jag har sett till att sysselsätta mig. Jobba, promenera, luncha med godaste vännen. Städa, tvätta, laga mat, göra matlådor, möblera om, fixa och dona. Titta på tv, skriva och springa. Det där med att det skulle vara skönt att bara sitta ner, ta det lugnt och slappna av funkar inte. Då blir det gröthuvud. Barnen är bra på att hindra en från att bli gröthuvud. Utan dem får jag hitta substitut. Om det så må vara vardagen. Den är ju här, så bara Gör Vardag.

Tänka Springa, Andas, Regn, Sol, Glad. Vad som helst förutom tänka Barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.