Formkollsrunda #1

Det är en höst-tröst att sensommarvädret dröjer kvar ända in i oktober. Det är bara att ta vara på och lite söndagslöpning blev av. Ett andra löppass efter Lidingöloppet. Ut i skogen! Asfalt känns just nu som ett icke-alternativ. Lockar inte.

20141005_162427

Dags att sparka igång höst-vinter-säsongen. Fortfarande en skön formtopp i benen och kroppen. Det tog jag till vara på och drog ut i ett 10 km-spår. Kroppen går att ta i med och den älskar backar – både uppför och utför. Jag har inte några större lopp planerade för hösten och vintern att kolla av formen mot, så spåret är framöver min formkollsrunda. Jag ska återvända var fjärde vecka för att kolla av formen och kolla av förbättringen (förändringen). Jämföra tiden naturligtvis – det blir oundvikligt, men även hur styrkan och tekniken förbättras. Även hur känslan förändras. Förutsättningarna är inte att springa så fort som möjligt. Inget maxlopp, men med flås. Inte en lugn runda, ingen mjölksyra. Ett väldisponerat pass med 100 % teknikfokus.

Hur mycket förbättras (förändras) tiden och upplevelsen efter 4 veckors träning med 3 löppass per vecka utifrån träningsschema? 

Nu har jag höstens första värde att jämföra med framöver.

20141005_160932Hur många löv är kvar på träden om 4 veckor?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.