För och emot kvällen imorgon

Long time no seen….

Jag har haft tankarna på lite annat och i samma veva brottats med små viruspilar som träffat halsen av och till. Så där så att man inte riktigt vet från dag till dag om man är på eller av. 

Men nu har det ordnat upp sig. Jag cyklade bort lite halsrossel i onsdags och vaknade pigg som en nötkärna på torsdagen. Hämtade ut Midnattsloppet-tröjan och började helt plötsligt ladda och känna mig laddad. Vad som är skönt med loppet är att mycket talar emot att det skulle gå bra så förväntnigarna på mig själv håller jag ganska låga. Ursäkter: Jag har inte sprungit mina träningspass pga ovanstående, loppet är sent på kvällen och sista ursäkten är att det handlar om 10 km. Å andra sidan – vilovecka kan vara den magiska lösningen, springa i mörker brukar framkalla känslan att det går snabbt och 10 km funkade ju rätt bra sist!!

Förra året stod jag på scen och värmde upp folket. Jag var skitnervös och grämde mig över att jag inte fick springa. Nu står jag nedanför scenen och kollar på vännerna där uppe på scenen som representerar Runacademy och får igång folkhavet. Mäktigaste löpglädjen jag har varit med om!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.