En svan på bryggan

Det behövs för sjutton ingen strand i Portugal för att njuta av träning vid havet. En morgonpromenad längs havet för att mjuka upp benen och få till mina minst 30 minuters motion om dagen. Benen törstar efter en löprunda när det är finväder, men det blir löpvila tills imorgon. Runacadamy ska nämligen ut och traila i Bulltofta och då ska benen vara hela och fräscha.

Denna vecka kräver minutiös planering för att få ihop. Med eftermiddags- plus kvällsjobb alla dagar, så är det bara att se till att motionera på morgonen och ha det gjort. Passade på att reka några platser för veckans pt-träningar. Naturen och närmiljön har så mycket att erbjuda och den finns till för alla! Vem behöver inomhusgym?! Jag återkommer med svar en regnig och blåsig dag, men idag strålar Malmö verkligen!

 20150420_090850 20150420_092058 20150420_092351~2
En planka, en svan och en hund på bryggan.

 Ja, det där med att njuta av träning vid havet. Jag har ju den förmånen nästan bara en spottloskas avstånd från porten, och en sådan här härlig morgon får man inte avstå att passa på, och sen är det svårt att slita sig och gå in. Jag har avtalat med mig själv att sköta rörlighetsträningen exemplariskt denna vecka. För att hålla mig fungerande och stötta upp det som strular i vänstersidan. Efter morgonpromenaden blev det bål-, rump- och höftstyrka samt en god omgång stretch av rumpa och höfter.

Det låter kanske klyschigt, men vilken bra start på dagen! Full fart mot fredag.

Ps. Ikväll ses vi väl för ett träningspass? Utomhusträning i  utlovat finväder. Läs här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.