En elefant balanserade

En klyschig knack på axeln mitt i verkligheten kanske, men så här är det faktiskt! Vi balanserar oss fram. På sidorna står folk och händelser och pockar på uppmärksamhet och drar i oss. Ditt mål är rakt fram men det kan vara vingligt längs vägen. Du väljer vems hand du ska hålla, vem du ska följa, vem du ska ledas av och vem du ska promenera bredvid.

Det som distraherar dig är det som får dig ur balans. Sätt ditt fokus men tillåt dig att utmanas. Testa dig och ditt fokus. Spänn ögonen i det du vill uppnå. Svårigheter? Att avväga hur du ska förhålla dig till det som söker uppmärksamhet och som får dig ur balans.

Välja din ambitionsnivå och ditt sätt att ta dig framåt. Tillåt dig att hamna ur balans. Tillåt dig att trilla. Att bara traska framåt utan problem, utan utmaning, torde göra målet lite tråkigare att nå. Eller hur? Ibland kan det passa att göra det enkelt för sig. Kanske se till att alltid ha någon som fångar en. Ibland vill man klara utmaningen på egen hand. Att ge sig på en lite tuffare utmaning för att nå framåt kanske gör vägen lite mer minnesvärd. Våga våga.

Fil 2016-02-14 10 35 22

2 Comments

  1. Precis så! Jag kör ju efter mottot: ”Face your fears Ingmarie”. Kan vara läskigt som fasen emellanåt men när jag grejat det… O oj oj! Då ångrar jag mig aldrig! (Men det kan dock betyda att jag aldrig mer gör om det. 😉 )

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.