En dag med odugliga tights

Kläder efter väder gäller förstås men även kläder efter typ av träningspass. Vissa kläder passar för vissa aktiviteter. Är det ett rätt så stilla styrketräningspass som står på schemat funkar i stort sett vad som helst. Står det däremot löpning på schemat är det vissa kläder som funkar. Ett fjuttigt I-landsproblem, men just där och då så ligger alla andra världsproblem i periferin för 8×2 minuter.

Jag klassificerade idag ett par tights som icke springdugliga. Snygga, men odugliga för löpning. De lämpar sig endast för relativt lugna pass utan hopp, studs och spring och de funkar att vistas i gymmet i. De funkar att jobba i. Det var huvudplanen. Möjligen möjligen om det krisar kan de funka till kortkorta intervaller. Då får man passa på att dra upp dem i grenen under vilan. Ett irritationsmoment som kräver mental styrka under längre springturer. 2 minutersintervallerna var klart för långa.

20160125_202023

Att jag inte lärde mig förra gången. Funderar på att sätta en röd markering i dem för att minnas att de inte är funktionsdugliga för löpning, eller åtminstone sätta en siffra någonstans för hur långa intervallerna max får vara för att klara av att springa i dem. Löparkläder funkar att utöva andra aktiviteter i. Andra träningskläder funkar inte alltid att springa i. Slutsats.

2 Comments

  1. Jag och dottern har likadana tights (inte samtidigt dock) och jag stör mig sjukt mycket på att de hänger i grenen. I onsdags när hon var på fotboll hade hon de tightsen och då såg man hur hon hela tiden stannade och drog upp dem, haha jag visste precis vad det var som störde 🙂
    Så ja, I-landsproblem men ändå riktigt irriterande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.