DNF och fokusbyte

Den som klarar av att ta det lugnt från start har ett starkt psyke. Jag är inte där ännu för jag dras med i peppen, nedräkningen och startskottet. Att kalla tävling för ”bara ett träningspass”. Pyttsan. Det finns inte. Planen funkade inte. Varken att hålla mig lugnt, eller springa en mil. Kroppen var inte redo. Uppvärmningen kändes ok. Lite sprutt i benen. Fick sen en bra fart de första två kilometrarna. Det var kul och förvånansvärt lätt att ta sig fram trots den största startgruppen. Jag stod långt fram i startgruppen. Efter 2 km och lite till började andningen pipa och väsa och säger ”lyssna på kroppen” så beslutet blev att kliva av strax innan 4 km och skippa medaljen. Jag var beredd på det, men det var värt ett försök. Inte race-redo. DNF står det säkert i resultatlistan.

DNF – Did Not Finish.

Söndag blir en äkta vilodag, och på måndag byter jag fokus från mil till flera mil. Tre långlopp framför mig. Ett i juli, ett i augusti och ett i september. Ett träningsprogram som startade för 2 veckor sedan, men kom av sig från början på grund av en förkylning som vandrat genom hela familjen i några veckor och som klamrade sig fast lite extra hos mig. Men nu är den avklarad! Vad kan gå fel? Säkert massor, men jag gör ett försök och gör mitt bästa.

DNF – Ditt Nya Fokus.

20140614_134554

Tycker om mig trots ett brutet lopp. Mitt andra tror jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.