Dimljust

Ännu en vecka till ända och jag börjar hitta en schysst rytm. Varannan vecka 3 löppass och varannan vecka 4 pass. Det passar bra. Då kan jag ligga lite över gränsen ena veckan för att få god tid till återhämtning andra. Med gott om tid till Stockholm marathon kan jag till och med nöja mig med ett långpass varannan vecka och behöver inte känna prestationspress över att få loss tid till det. Hållbart i längden

En fröjdrunda idag. Dimmigt och vackert. Kyligt och vindstilla. Medan större delarna av landet visar upp snöbilder håller vi kvar vid barmark här nere. Jag är helnöjd med det. Men kylan biter i kinder och rumpa och jag är glad att jag fick till långpasset avbockat tidigare i veckan. Spontanitet lönar sig.

10 km barmark förtäckt i lera. Jag sökte mig till så mycket icke-asfalt som möjligt med flit. Det går att hitta även i storstan. En mjuk och fin söndag. Dagsljust och frisk luft och kul att se attcså många är ute och rör på sig.

Nöjd med veckan på många sätt och vis och planen för vecka 4 är ett häftigt intervallpass, ett långpass kanske på en måndag till och med och till helgen blir det passa-på-skog och kanske lite snö under fötterna bara för att bocka av det 2018.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.