Det var bara början

Dags att andas ut och hitta tillbaks till lite lugnare rutiner. Dagarna sedan i torsdags (och även förra helgslutet) har sett ut så här: Klockan ringer 6.15. Upp och duscha, hoppa i träningskläderna, koka gröten, fixa matlåda, X antal mellanmål. Iväg 7.15. En halvtimmes uppiggande morgonpromenad till SATS Malmö City alternativt utbildningslokal precis bredvid. Heldagar med öva öva öva i gymmet. Konstruera träningsprogram, träna teknik, filma, träna på att instruera, korrigera andras teknik. Matas med information, lösa gruppuppgifter, utvärdera och mitt i allt plugga teori. Slutar kl 17, hemma kl 17.30, äta, umgås med barn och man tills nattning av barn kl 19. Mer plugg och göra läxa kl 19.30-22 och sen sova. Ofta har jag hunnit med en tupplur under tiden familjen har umgåtts, eller i soffan tidigare på kvällen bara för att jag varit tvungen att blunda lite grann. Bara lite. Zzzz. Utmattad men väldigt road, och jag klagar INTE! Jag trivs som fisken i vattnet.

Det hela slutade med ett praktiskt prov på förmiddagen och ett teoretiskt prov på eftermiddagen för att examineras och få bli färdig instruktör. Det praktiska provet gick super fick jag veta på en gång. Resultatet på provet kommer i veckan. Jag hann hem mellan proven för att byta ut träningskläderna till ”vanliga” kläder. Tusan så obekvämt efter att ha gått i träningskläder i 4 dygn.

20150509_154502Mitt andra hem denna vecka. Visst, lite sug efter att hopp aupp och springa lite, men fortfarande löpvila! På andra sidan gymmet finns istället de riktigt tunga grejerna.

Denna PT-utbildning är ingen intensivutbildning, men väl en intensiv utbildning. Två delkurser är klara. Den maffigaste återstår. 16 dagar med början 5 juni då jag ska gå från instruktör till PT och utveckla alla färdigheter till att bli toppen. Det ser jag väldigt mycket fram emot. Tills dess – öva öva öva. Nu känns det faktiskt lite tomt. Kanske det skulle kännas bättre att ha någon att träna instruktörsrollen på. Frivilliga? 

20150509_142318

4 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.