Det kommer bli ensamt i skogen

Skärmavbild 2014-06-17 kl. 21.34.57

50 pers på 30 km. Det kan alltså bli ensamt i skogen om 49 personer är snabbare än jag. Jag måste alltså få många mil i benen innan dess, och lite psyke-träning för att hantera känslan av att vara vilse. Men ingen fara på taket. Det blir kul! Stor del av min lilla värld vet ju nu att jag just den dagen kommer befinna mig där i närheten, och nu från nu vet ni att jag alltid har matsäck med mig. Jag hoppas på ett tryggt och säkert arrangemang. Många funktionärer längs vägen, som håller i avspärrningsband i 3 mil. Går det att ordna?

Äsch, det kommer bli bra. Det måste det.

 

 

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.