Det här blir bra!

Förra semesterveckans bästa, trevligaste, roligaste och mest väntade (?) besked var ju naturligtvis att få ett mail från Jenny på Safe Education som sa att jag blivit godkänd även på det praktiska provet på pt-utbildningen. Att gå och vänta på ett besked är en sak. Att gå och vänta och veta att beskedet kommer i brevlådan veckan jag inte är hemma är hopplöst trist. Ett litet mail till kontoret på Safe Education med vädjan om att snälla snälla få besked via e-post gick hem och tisdag morgon står det ”Du är GODKÄND!”. Yes, vilken lättnad!

20150716_10342020150719_100450~2

Nu börjar ett nytt äventyr. Jag kan titulera mig Personlig Tränare på riktigt. En utbildad sådan, med en licens. Vad betyder det? Jag har en gedigen utbildning från Nordens ledande utbildningsföretag inom detta område. En utbildning som är noga uppbyggd utifrån de krav som ställs på en personlig tränare. Jag har tagit in så mycket klokheter, lärt mig myter och sanningar. Övat och testat, gjort misstag, gjort om och tillslut förstått vitsen med saker och ting. Jag har uppgraderat min kunskap, specialiserat mig och höjt min kompetens. Jag känner mig trygg i min nya roll och med allt annat jag har med mig från tidigare tror jag att det här kan bli himla bra! Jag vet att jag kommer älska detta, eller redan älskar för den delen. Det är en ansvarsfull roll och ett viktigt jobb – på fullaste allvar och samtidigt väldigt roligt.

Under det som är kvar av sommaren tar jag mig en funderare på hur jag vill verka. Jag har inte riktigt kommit fram till det ännu. Fortsätta vara min egen, ta anställning på gym eller hitta ett mellanting som fungerar? Tål att tänkas på.

  20150721_183202Snyggt uppradade för enbensknäböj!

Igår hade jag således min första gruppträning som PT. Åtta glada och starkare deltagare i min löpstyrka-grupp. Okej, det var tredje tillfället av fem, men denna gång arbetade jag under en annan titel.  Känns lite maffigt och väldigt bra. Lite extra bra känsla i magen.

Att jobba för god hälsa och starka kroppar är för sjutton det bästa som finns! Jag ställer mig själv ofta frågan – Varför har jag inte gjort detta långt tidigare? Alltid samma svar – Vem vet om jag hade hamnat just här för att ha så här roligt då?

2 Comments

  1. Visst är det coolt hur det kan bli om man bara våga flyta med livet! Du kommer hitta din form när det är dax! Och grattis förresten! (Men jag visste du skulle greja det!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *