Det hade inte skadat

…med 5 timmar skogslöp idag. Tankefrihet. Problemfritt eller upplagt för problemlösning. Ett med naturen och långt från dialoger. Det var tre år sedan och på många sätt det bästa loppet jag har genomfört. Monotont, ensamt, meditativt och en rejäl utmaning.

Jag har vänt ut och in på mig idag. Letat rätt på upp och ner. Utan löparskor på och det kanske blir svårare då. Men kropp och knopp har sovit dåligt och träning är out of the question, för jag ska slippa dra på mig förkylning och skit. Ny dag imorgon och förhoppningsvis klarnar det upp.

Ja utöver Ultravasans två bansträckor rapporteras det från Jönköpings Marathon och Ironman Kalmar. Diverse kortare lopp och längre träningspass. Det är inte annat än att jag misstänker att stora delar av Sverige kokar av huvudbry, kvalitetstid-/tänk och det vänds upp och ner i många huvuden där ute. Grymt jobbat med alla insatser!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *