Del 2 av vardagslyxen

Inte bara fåtöljer under första halva dygnet alltså. En del aktivitet också. Sen kom maten. Tre bra grejer – vila, mat och träning.

Fortsättningen:

Kl 19 Förutom mysatmosfär så får mat mig lätt på fall. Det kan räcka med snygg uppläggning så gillar jag det redan. Har man också visat mig att man kan servera mat på kakel- och klinkerplattor så blir det bara mer imponerande. Matjesillbakelse, rökt röding och skånks maki-lax till förrätt. Kalkon med spickeskinka, röd- och grönkål, gulbeta, rostad saltad potatis och senapssås till varmrätt. Saffranspannacotta med lingonsås, äppelsorbet och pepparkaksparfait till efterrätt. Vem behöver julbordet när man kan få precis lagom dos jul serverad i en trerätters?

IMG_3299 IMG_3304x IMG_3309x IMG_3319x

Kl 21 Fåtöljhäng med julgodis och bloggande tills ögonen grusade sönder. Läggdags vid 23. Somnar med den väntande frukosten på bild på insidan av ögonlocken.

IMG_3327

Kl 7 Frukost – anledningen till varför jag älskar hotellövernattningar. Först på plats vid frukosten. Buffén står orörd och redo! Våffla med grädde och sylt, fil- och müsli, hemmabakat, frukt, ostar. Sitter som en smäck innan nästa tur i skogen.

IMG_3336 IMG_3342

IMG_3345

Kl 9.30 Vi checkar ut och tackar för oss för denna hjärtligt stugvarma vistelsen. Skogen väntar, och den är vacker! Det är strunt samma att det är grått väder. Det gör sitt för upplevelsen i skogen.

IMG_3401 IMG_3406

IMG_3393 IMG_3407

Jag börjar känna mig hemma i denna skogen. Trivsam och trygg. Det finns punkter där man känner igen sig och det är bra skyltat. Så här års inga kossor att springa på. Ganska folktomt faktiskt, så tänk er in att få bekanta sig med skogen tillsammans i februari. Jag lovar att vi kommer trivas och kommer hitta på mycket kul när vi använder vår natur för välmåendets skull!

Löphelg på The Lodge i februari alltså. Boka plats, klä granen, slå in julklappen och låt den gotta sig där under granen fram till julafton!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.