Då var vi igång med semester

Årets första ordentliga semestervecka och förmodligen årets första riktiga semesterfeeling. Jag och barnen har dragit till Cypern för att möta upp inte mindre än 9 andra familjemedlemmar, och det är verkligen the real deal charter. Så skönt att få allt serverat! Det enda beslutet man behlver ta är hur mycket man ska behöva lyfta på rumpan och var den ska förflyttas.

Det är bara första dagen och vi har redan hunnit med att applådera pilotens lyckade landning, huttrat vid poolen, paxat solstolar och köat till all you can eat (and drink)-buffén. Vi har heller inte missat papegojshowen. 

Jag låter kanske lite sarkastiskt men det är inte mening. Charter är charter och hela paketet är fixat så att man själv kan stoppa planering, ordning och reda vid sidan i en vecka. Det här är go with the flow och vrida solstolen efter solen från morgon till mörker.

Imorgon visar dig Lollo och Bernie. Imorgon ska jag till gymmet. Imorgon ska jag se havet. Imorgon är jag först till frkuostbuffén. Så lite ordning och reda ordnar jag själv.

Comments are closed.