Börja om på rätt sida årsskiftet

Jag gav er tystnad de sista veckorna av 2016. Var tvungen att koppla av. Är det stressigt kommer inte ett vettigt ord ner via tangentbordet så jag lät det vara.

Det blev jullov och det blev fina dagar med barnen. Det blev jobb och det blev fyra helt lediga dagar med mig själv. Mer eller mindre på tvång. Det kändes märkligt och inte så lyxigt som jag hade tänkt mig men jag måste öva och jag måste göra det. Det fanns givetvis ljuspunkter också. Så klart.

Imorgon onsdag tar jullovet slut och rutinerna är tillbaks. Jag tänker mig att skrivandet kommer till mig med vardagen. I vardagen händer allt möjligt så inläggen kan tänkas handla om mycket annat än en jobbig separation. Ljuspunkter 2017 får mer plats för det utlovar året. 

Välkomna tillbaks, god fortsättning och vi håller oss hör på rätt sida av 2017 nu tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.