Bildbeviset

Tiden må vara tvåsiffrigt ifrån vad jag ville nå men på ett sätt är jag riktigt nöjd. Bilderna från Lidingöloppet har kommit och jag har teknikstuderat. De flesta bilder är jag riktigt nöjd med. Ja, jag la 300 spänn på att ladda hem 13 bilder på mig, varav 6 stycken där jag bara var en lite prick i blå tröja. 300 kronor som dras från egokontot. Jag vill göra löpanalysen. 

Tyvärr fastnade jag inte på fler filmer än målgångsfilmen. Så stillbilder får utgöra mitt studiematerial. Synd. Jag som hade tydliga målgester vid varje kamerapost. Många Gilla-tummar och segertecken… Tjatmoster tänkte nog redigeraren och tryckte på papperskorgen.

Anyway. Jag är nöjd med det jag ser. Det var inte många fotoplatser och jag kan inte minnas att jag såg fotografen så jag skärper mig INTE för kameran. Duktigt. Jag skärper mig mestadels. Jag har skött min löpskolning, och det märktes också då tekniken höll hela vägen in i mål och det kändes bra från topp till tå.

Nästan lite sugen att ta en platt tremilare bara för att få slå till med tiden jag satte som mål minus x antal minuter på grund av noll backar i närheten. För det finns där. Det säger ju kroppen.

One Comment

  1. Tycker du hade bra klipp i steget på målgångsfilmen och undrar om du för vidare analys kanske beställer filmen på ditt Lidingölopp så kanske du där visas på fler ställen än bara vid målgång, den var ju inte så dyr för att vara nästan Hollywood-produktion 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.