Backup-plan till födelseda’n

Vaknade upp igår söndag morgon och räknade på fingrarna att det är för tusan snart en annan söndag som är min födelsedag. Lite vemodigt konstaterar jag att det blir min första födelsedag som jag kommer vakna upp utan sång, paket på sängen och sällskap. Framförallt inga barn. Det känns jättemärkligt!

En alldeles ny upplevelse alltså så här vid den då väl tilltagna 39 årsåldern (jag vet visst låter det mycket!!). Då och då dyker det fortfarande upp stunder i livet som jag tänker ”det här var nytt!”. Inget ta för givet längre. Men nya upplevelser är ju till för att utveckla en. Jag har idag mindre än två veckor på mig att hitta något ok med att ta min födelsedagskaffe framför Nyhetsmorgon och tidiga sändningarna från Nobelfestligheterna. Det gör ju folk runt om i världen hela tiden!! 

Tyck nu inte synd om mig, men, i tanken, skicka mig en skål med kaffekoppen i högsta hugg så samlar jag in och sparar till någon ännu tuffare dag. 

Det är ingen kris på taket faktiskt. Ingen fara. Ärligt faktiskt. Bara märkligt. Det kanske blir en okristligt tidig löprunda, tuffa, korta, snabba backintervaller, innan jag hinner komma på vad det är för dag. Tar vägen förbi bakelsebutiken och ser till att starta en ny tradition. Käka bakelse i sängen. Den kan ingen gnälla på! Mindre än två veckor för en plan.

One Comment

  1. Pingback: Ljuset i tårtan – Sarah Jaxell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.