Backa, backe och intervaller

Mitt i all frustration skriver jag bara på. Rakt ur skallen. Jag förstår att det är ett ensidigt perspektiv och kan uppfattas som orättvist. Orättvist och frustration är just min upplevelse. Jag ska försöka att inte vara så rak. Förra inlägget är därför omskrivet för att ingen ska ta illa upp för att jag beskriver en situation och person som inte tar chans att beskriva sin bild av det hela. Jag backar och håller tilbaks. Och ber om ursäkt om någon upplever obehag

För att mildra dåligt samvete för detta och dåligt samvete för att jag valt att stanna borta från mina barn ytterligare en natt fick det bli årets jobbigaste backintervaller. 8 stycken. Fick vika mig där. Inget vatten med mig. Nära kokpunkten. Årets varmaste plats, årets brantaste backe. Årets skönaste dopp efteråt.

image

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.