Åter dags för lyx i skogen!

På onsdagseftermiddagen åkte jag och Anna till Genarp för att reka skogsrundor inför löphelgen den 21-22 februari. Det är liksom det här jag har gjort mig frisk inför! Vi checkade in oss på The Lodge för ett dygns resort-vistelse. Vi snackar vardagslyx! Mer om hela vistelsen kommer i morgon när vardagslyxen är till ända och ni kan få ta del av hela paketet fint inslaget. Men jag kan avslöja att den som hänger med oss på löphelgen kommer få ha det himlans mysigt! Både inomhus och utomhus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALite motigt att ta sig ut i kylan från den mysiga receptionen på The Lodge. 

Idag var ett av guldkornen att kunna springa igen efter över två veckors uppehåll och sjukdom! Vilken känsla! Vilken lycka! Och i skog! Som vanligt när Anna och jag är på uppdrag slår vi rekord i långsamma rundor. Många stopp. Mycket dokumentation längs vägen. Ibland snackar man så mycket att man börjar gå. Precis ett sånt pass som jag behövde starta upp med.

Vi kollade in Romelestigen och sprang högst upp på Romeleklint. Slingan startar och slutar vid The Lodge. En sträcka på drygt 5,5 km i rolig terräng. Varierande underlag, stigningar, sluttningar, stup och kohage. Inga kor. Lerskvätt upp till knävecken, rosiga kinder och mörkermys. Vilken nystart! Rundan kommer att användas under ett av löphelgens pass och vi kommer att hamna riktigt nära naturen.

20141203_150331  20141203_151901 20141203_154721 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lycka att få lufta benen i skogen igen och få slänga sig i höstlöven i början av december! Det firade vi med en timmes spa och sen en fantastisk trerätters julmiddag. Berättar med imorgon som sagt. Nu går vi och lägger oss i vår lilla stuga och längtar till frukost.

 IMG_3277 20141203_154350

  IMG_3292 IMG_3282Blir du sugen på att komma hit och hälsa på?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.