Ännu en bra dag i friskvårdens tecken

Först kom sommaren, sen blev det höst och nu kom sommaren tillbaka. Måste ta vara på solskenet!

En välplanerad tisdag som vanligt som började med ett förmiddagsmöte i Lund kring ett spännande projekt som förhoppningsvis kommer hjälpa många till en hälsosam inriktning på livet. En spännande kost- och träningshöst. Mer om det om några veckor. Sen var planen att käka snabbt i bilen (för visst kommer det regna för alltid från om med september?) och sen springa en kortis för att känna på belöningsskorna.

Mötet klart på en timme. Solen sken massor! Jag kan ändra planer lite och prioritera solen. Raka vägen till Bulltofta. Bytte om i bilen och ut på en skotestar-runda. En kort runda. Första rundan efter förkylning och i nya skor. Denna kropp ska hålla till Lidingöloppet om 25 dagar. Jag unnade mig fjuttiga halvtimmen. Magen skrek efter mat. Det var ganska ok med en känna-på-runda utan prestationskrav. Nästan som en belöning i sig. En vilo-runda. Eller en mjukstart. I linne! Passade på att reka lite inför nästa gerillalöpning. Beundrade näckrosor. Kollade in hästar som jobbade. Och en teveinspelning för SVT minsann.

20140902_115317
20140902_112645
20140902_120916

Salomon S-lab Sense får tummen upp. Sköna, åtminstone på foten och på den korta sträckan så här långt. En mjukstart även för fötterna. Strumporna hittade jag vid kassan i Adidas outletbutik. Billiga, och därför värda att testas och de är som silkesvantar för tårna! Lika mjuka och tunna som en välanvänd tygnäsduk. Inga tår mot tår – inget skav. Alla blåsor på tårna har precis läkt ordentligt och inga fler ska få möjligheten att dyka upp.

20140902_115753

Äta lunch i bilen? När solen skiner och det fortfarande är sommarvärme? Nej, mitt ute på en fotbollsplan. Svårt att välja var man ska slå sig ner, så i centrum fick det bli. Fasen vilken lyxig förmiddag! Eftermiddagen med för den delen för bryggan är inget dåligt ställe att hålla till på. Prognosen säger sol de närmsta 10 dagarna. Ta vara på strålarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.