2015 – Getens år är hälsans år

Enligt den kinesiska kalendern klev vi nu in i getens år. Getens år står för harmoni, fred och konstruktivitet. Året präglas av positivitet och lycka, även när det gäller hälsa. Ni som är födda under getens år är riktiga hälsomänniskor och gillar motion och nyttig mat. Getens år anses som ett bra år för att börja träna. Det står faktiskt här. Alldeles strålande välanpassat till alla nyårslöften, utmaningar, målsättningar, uppoffringar och allt vad man kan kalla dem för.

20150107_134620~2

Det är såklart alltid en bra tid för att börja träna och tänka mer på sin hälsa. Du behöver inte vänta in ett specifikt år för det, men kanske detta år blir extra lyckosamt för att genomföra förändring. Det kanske är i år du hittar din verkliga motivation och hittar ett sätt för nya rutiner att fastna för att du ska må lite lite bättre. Bestäm dig för att så ska det bli. Antar du en helt fantastisk utmaning – att göra en förändring för din goda hälsas skull? Bestäm dig och och ge dig sjutton på att genomföra. Vad det än må vara.

Kanske du vill

  • hitta mat som passar dig och din kropp.
  • få in mer vegetarisk mat i din vardag.
  • lära dig mer om ekologisk och tillsatsfri mat.
  • börja träna. En gång i veckan, två gånger eller hålla igång med ett träningsprogram som sträcker sig över flera veckor!
  • springa ett kort lopp. Eller ett långt.
  • hitta glädjen i löpning.

Du vill kanske dessutom få med dig en vän på din förändringresa, så kan ni dela två häftiga resor.

Vad vill du ta tag i?
Var vill du börja?
Vill du ha min hjälp?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.