107 dagar kvar

Fjärde gången gillt. Löparvecka i Monte Gordo, Portugal. Första gången var perfekt. Jag gick all in på alla löppass. Jag sprang nästan alla distanser och sprang min då längsta distans tack vare bergspasset och rundan hem tillbaks till hotellet. Det var den gången som gjorde att det blev en andra gång. Andra gången hade jag halsfluss till landning på Faros flygplats och tog en lugn start på veckan. Tredje gången hade jag skadad fot efter en klantskada på gymmet och jag kunde inte springa ordentligt på tre månader. Oavsett kapacitet just den veckan i mars så är det fantastiskt kul, givande, uppbyggande, utvecklande och samtidigt utmattande och nu är jag bokad för en fjärde omgång och med bästa Anna-sällskapet dessutom.

Mycket kommer bli som förr. Vi kommer ha för mycket nöd-nötter med oss. Vi kommer ha för många skor med oss. Vi kommer med överstrykningspenna ha markerat veckans pass i schemat långt innan avgång. Vi kommer ha en plan och vi kommer nog inte gå på dansklasserna denna gång heller. Inte heller kommer vi hänga i badvattnet.

Jag ska fortsätta vara hel och frisk. Jag ska vara rustad för att springa de korta banintervallerna och intervallpassen i skogen. Jag ska vara hel så jag kan springa långpasset och det långa bergspasset och väldigt gärna långturen hem. Jag ska springa morgonrundorna på stranden. Jag ska ta återhämtningspassen utanför schemat som en ursäkt att få springa lite till. Återhämtningen får man ta när man kommer hem.

På tre röda sekunder fick jag äntligen mitt mål med min löpning! Att rusta mig för en All in-vecka i mitten på mars i sol och värme. Jag uppmanar dig att hänga på! Årets roligaste löpnördigaste sällskapsresa! No finkläder needed. Här går att boka: springtime.se

One Comment

  1. Pingback: Behovet av någon som skriker på en – Sarah Jaxell

Comments are closed.